Psihoterapie Individuală

Dacă aș putea oferi oamenilor un sfat, ar fi, pur și simplu: „Vorbește despre asta”. Nu încercați să ignorați, să reprimați sau să vă negați nevoile sau sentimentele. Nu presupuneți că într-o bună zi cineva vă va invita să le împărtășiți sau că poate nu va conta pentru nimeni. Oferiți-le celor din jur șansa de a vă cunoaște și de a vedea ce fac cu această șansă. Dacă vă vor răni sau îl vor folosi împotriva voastră, veți supraviețui și veți ști că nu sunt oamenii potriviți cu care să vă petreceți timpul. Aceasta este o informație importantă pe care trebuie să o aveți și vă va permite să mergeți mai departe în viața voastră și în relațiile voastre într-un mod care vă va promova, mai degrabă decât să vă reducă, șansele de fericire.

ALYSSIA SIEGEL

Psihoterapie individuala Adulti

Nu trebuie neaparat sa fie ceva foarte grav si nici macar ceva in neregula cu tine pentru ca sa apelezi la psihoterapia individuala…………

Psihoterapia Copilului

Jucandu-ne impreuna cu el, creem o lume aparte, o lume a povestilor, o lume populata de figurine miniaturale, o lume in care jocul tine pana la urma loc de cuvant. Jucandu-se, modeland, desenand, copilul va incepe incet-incet sa comunice lucruri despre el si despre lumea lui

Psihoterapie adolescenti

Add more info about the service. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin id arcu aliquet, elementum nisi quis, condimentum nibh.

Psihoterapie Seniori

Psihoterapia poate declanşa, în cazul persoanelor de vârsta a treia un adevărat proces al reinventării de Sine, mai ales în cazul acelor persoane în vârstă care nu au avut posibilitatea anterior sa-şi exprime întregul potenţial.

%d bloggers like this: